Rocková skupina 365

Pelhřimov

článek ROCKSESSION 11´ (PE)
Hodnocení uživatelů: / 2
NejhoršíNejlepší 

 

ROCKSESSION 11´ (5.11.2011)

se konal již po šestnácté v řadě v sobotu 5.11.2011 v Kulturním domě Máj v Pelhřimově.
Návštěvníci tohoto festivalu měli možnost slyšet kapely z Pelhřimovska a Prahy. Za tento večer se na pódiu vystřídalo 8 kapel a spoustu různých hudebních stylů! Na festival jsme se chystali pár týdnu a museli jsme upravit náš Playlist na pouhých 8 songů,  abychom se vešli do stanoveného časového limitu 40 min (čas včetně zvučení). Přípravy pro nás začali již v pátek v podvečer, kdy jsme museli navozit a zprovoznit hudební techniku v KD. Samotný festival zahajovala, pro mě zatím neznámá, ale velmi nadějná pelhřimovská partička "Výprodej" v 19h.  Dal jsem si tu práci a spočítal jsem jejich věkový průměr a vyšlo mi neuvěřitelných 13let. Jedno vím jistě, pokud tato kapela vydrží,  tak o nich v budoucnu určitě uslyšíme. Obzvlášť velkým talentem  je jejich zpívající basačka Lucka Hrbková (16let),  která je velmi talentovaná a skrývá se jí v hrdle zlato. Zbývá jen vyleštit! Tato kapela hrála pouze vlastní věci, řekl bych ve stylu Rock-punk.

Po Výprodeji nastoupila další Pelhřimovská skupina "Mortal Fear".
Tato skupina vyznává hudební styl Death-metal a bavila své fanoušky s vlastními autorskými songy ze starého alba. Dále nastoupil Antheom. Další hudební seskupení z Pelhřimova.. Jejich hudební styl: thrash-metal! Po této kapele jsem si uvědomil, že Pelhřimov je opravdu "Líheň" tvrdých metálových kapel, které jsem měl možnost poprvé slyšet  v Máji!!

foto kest

Poté jsme nastoupili my 365. Jak už jsem dříve zmínil, Playlist jsme museli obrat o dost písní, abychom se vešli do prostoru 40min.  Zvolili jsme pouze osm písní, snad těch nejvydařenějších. Hráli jsme 4 kousky z CD "Rockové období 2011" a další, které jsme zařadili byli novinky: Inkvizice, Slyšíš metal vřít a Zlatokop Tom! Určitě se objeví na dalším CD.  Abych shrnul naše vystoupení a dojmy.. Určitě to byl další z nepopsatelných super zážitků, které si člověk užije jen párkrát za život!Po nás nastoupila hvězda večera, pražská Crossoverová kapela Cottote Minute. Tato kapela má hudební produkci postavenou na show. Členové byli vkusně oblečení do kožených kostýmů ve stylu Gothik metal, které se k této muzice bezpochyby hodí. Celá kapela dokázala místní smažouny rozpumpovat! Po této kapele nastoupili: HakMak (Rohozná, Hardcore-punk), Cézed (Pelhřimov, Rock-pop), Eč (Pelhřimov, Funk-metal).

Celý večer byl vydařený a fanoušci odešli totálně vyčerpáni "Pelhřimovskou kulturou", podle mě, "dá dost zabrat!!"
Závěrem bychom chtěli poděkovat pořadatelům za pozvání na tento festival a svým věrným fanouškům.

díky Jurič a kapela 365

Odkaz na účinkující kapely (Bandzone)

Článek Pelhřimovský deník

 

Pátek, 19. Duben 2024

Valid XHTML & CSS | Design by: LernVid.com